Театрална школа ОДК Кюстендил
Театрална школа ОДК Кюстендил / netinfo
Кюстендилският клуб по художествена гимнастика “Велбъжд” демонстрира класа на международния турнир по художествена гимнастика в Грац, Австрия. В която и категория да участваха, почти на 100% момичетата спечелиха златните медали.
Цветозара Миленкова- 2007 г., Мишел Иванова- 2005 г. и Йоана Стоева- 2004 г. станаха шампионки в многобоя в “А” категория на своите възрасти. Миленкова спечели златни медали на съчетанията си без уред и на въже. Иванова е първа на без уред и топка, а Стоева бе №1 на топка и бухалки.
Мира Христова завоюва бронзов медал на обръч, при родените 2003 г., в “А” категория и се нареди 5- та в многобоя.
Три златни медала за “Велбъжд” и от надпреварата в “Б” категория. Ема Цачева е първа, при родените 2007 г. на без уред. Маглен Бурназка е №1 при родените 2004 на топка, а Симона Стоилова е златен медалист на бухалки, при родените 2002 г.

Велбъжд
netinfo


“Децата бяха посрещнати от семейства на деца ,трениращи в клуба организатор. Благодарим много на нашата съгражданка Антоанета Апостолова за поканата и топлото посрещане. Апостолова е главен треньор на клуба в Грац. Благодарим за помощта при пътуването на Иво Кръстев”, каза за Дарик треньорът и водач на групата Весела Петрова, която е била и съдия на турнира.
 
Дарик- Кюстендил