/ ПП ГЕРБ
За поредна година от младежката и женската структура на ГЕРБ подариха мартеници на стотици хора в неравностойно положение от областта, като жест на внимание и уважение.

Поводът бе един от най-хубавите народни празници – Баба Марта, когато малки и големи си връзват от традиционните бяло-червени символи за здраве и късмет.

Жени и МГЕРБ окичиха с мартеници хора в неравностойно положение от област Кюстендил
ПП ГЕРБ
 

Дамите от ГЕРБ-Кюстендил не забравиха и тази година възрастните хора с увреждания от дома "Ильо Войвода". Мартенички бяха подарени и на потребителите, ползващи Социалната трапезария в Кюстендил.

Организацията на Жени ГЕРБ не пропусна да уважи и Съюза на репресираните, като мартеници подари лично Реоните Йорданова - областен координатор на дамската структура.

Жени и МГЕРБ окичиха с мартеници хора в неравностойно положение от област Кюстендил
ПП ГЕРБ
 

В Дупница, от младежката организация зарадваха с мартенички и красиви картички Клуба на слепите и Клуба на инвалида. Общинският координатор на МГЕРБ Лора Василева подари от традиционните символи за здраве на хората в неравностойно положение от двата центъра.

Трогнати, те благодариха за жеста и посочиха, че от ПП ГЕРБ-Дупница никога не ги забравят и с жест на внимание на всеки празник им показват своето уважение. 
 
ПП ГЕРБ