Велбъжд трябва да победи, Миньор- Бобов дол гони 5- то място
Велбъжд трябва да победи, Миньор- Бобов дол гони 5- то място / netinfo

  От незавидното 17- то място "Велбъжд" се готви да победи "Чепинец"- Велинград. Мачът от 36 кръг на Югозападната "В" група е в неделя на стадион "Странджата" от 17 часа.

  Велизар Мирчев- "Ежо" е с усукани връзки на глезена, Иван Илиев има пукната костица на стъпалото и му предстои операция, като двамата ще пропуснат най- вероятно срещата с "Чепинец". От контузия се оплаква и халфът Бисер Методиев, но о щаба на кюстендилци се надяват той да може да играе във важния мач. След наказание в игра се връща Светли Момчилов.

  "Целта пред "Велбъжд" е само една- победа и трите точки", коментира за Дарик изп.- директор Николай Лозанов.

  "Чепинец" е на 13- то място в класирането с 41 точки. Следват: "Люлин"- 40 т., "Ботев" /Ихтиман/- 38 т., "Струмска слава" /Радомир/- 38 т., "Велбъжд" е с 37 точки и на последните две места са "Хебър" /Пазарджик/- 33 т. и "Локо 101" с 28 точки. Отборът на "Септември"- София бе изваден от групата.

  Категорично №1 в Югозападната "В" група е "Пирин"- Благоевград, воден от Борис Николов с 99 точки, без загубен мач. Втори е тима на "Балкан"- Ботевград с 83 т.

  "Миноьр"- Бобов дол гони 5- то място в класирането, като в неделя на стадион "Николай Кръстев- Шулц" посреща третия "Малеш"- Микрево. Бобовдолци имат 53 точки и са на 6- то място, след "Банско" с 56 точки.