Иван Маринов
Иван Маринов / Влади Владимиров
Велбъжд посреща лидера Хебър
 
В любопитен футболен сблъсък на стадион Осогово, последният Велбъжд посреща лидерът в Трета Югозападна лига Хебър 1918- Пазарджик. Двубоят е от 16 ч.
Заради наказание, старши треньорът Иван Маринов няма да може да води отбора в този мач. Той бе санкциониран с лишаване от правото да изпълнява функции като треньор за 1 среща и с глоба в размер 125 лв. на основание чл. 34 (1), т. 5  от Дисциплинарния правилник на БФС, след изгонването му по време на мача в Симитли. По същата причина: ДК наказва Радостин Джогански - администратор на Велбъжд /Кн./ с лишаване от правото да изпълнява функции от името на клуба за 1 среща и с глоба в размер 62.50 лв. на основание чл. 34 (2) от Дисциплинарния правилник на БФС.
Наказани за по 1 среща са и двама футболисти на Велбъжд, които също пропускат мача с Хебър, това са Драгослав Драганов и Бубакар Хайдара.
 
С наказания са и 3- ма футболисти на Марек 1915, от тях по 2 мача ще пропуснат Антонио Арсов и Александър Близнаков, а една среща- Даниел Георгиев. Марек 1915 посреща в регионално дерби Германея от Сапарева баня. От състава на Германея има двама наказани за този мач, това са- Александър Манолов и Борислав Ангелов.
 
Дарик- Кюстендил