Програмата за празника на Дупница
Програмата за празника на Дупница / Община Дупница
Популярната група "Тоника СВ" и Стефан Диомов, танцова формация "Гераците" и народната певица Поли Паскова, ще са част от участниците в разнообразната музикална програма за празника на Дупница - 19 октомври.

Честването ще започне още от 13 октомври, с турнир по табла в спортната зала. На 16 октомври от 19 часа, в салона на ОбДТ "Невена Коканова" ще бъде концертът на Мъжки хор "Свети Иван рилски", вокален състав "АртПоп" и дупнишката банда "Симетрикс". Ден по-късно със същия начален час е премиерата на театралната постановка на дупнишките актьори "Почти като човешки глас" от Вичо Балабанов.
На 18 октомври в 17 часа ще бъде откриването на изложбата на Нели Димитрова - "Магия в цветове". Красивите платна ще бъдат изложени във фоайето на Община Дупница. Същият ден, от 19 часа в Спортната зала на града е големият концерт на легендарната група "Тоника СВ" и Стефан Диомов.

Празникът на Дупница- 19 октомври ще започне в 10,30 часа с тържествен водосвет за здраве и успех на пл.Свобода. Програмата ще продължи с "Усмивките на Дупница" - концерт на детските състави от града и селата. В 12,30 е откриване на изложбата "Абстрактна живопис" на Любен Генов, който е председател на Съюза на българските художници у нас. Творбите му ще бъдат изложени в изложбена зала "Околийска къща". От 14 часа е кинопрожекцията на българския филм "Революция Х" в театралния салон, а от 18 часа започва веселие на пл.Свобода. На сцената първо ще се появят фолклорните танцови ансамбли и състави от общината, а в 19 часа танцова формация "Гераците" и народната певица Поли Паскова ще продължат да се грижат за доброто настроение на дупничани и гостите на града.

Програмата за празника на Дупница
Община Дупница

Всички мероприятия са с- Вход Свободен!
 
Дарик- Кюстендил