РЗС-Кюстендил искат депутатът Димитър Чукарски да напусне незабавно НС
РЗС-Кюстендил искат депутатът Димитър Чукарски да напусне незабавно НС / netinfo

Областната организация на РЗС-Кюстендил призовава депутатът Димитър Чукарски, избран от региона да напусне "незабавно" Народното събрание.

"С действията си той показва, че с нищо не се различава от Марио Тагарински. Те са част от политическото статукво, зависими от олигархическите структури.

Партия ГЕРБ - последният мутант на криминалния преход, с ченгеджийските си номера се доказва, че е продукт на службите. Докато преди се купуваха и продаваха избиратели и гласове, днес вече процъфтява търговията с народни представители", се казва в декларация представена от  областният координатор на РЗС Младен Ризов.

"Димитър Чукарски, както и останалите осем депутати на РЗС подписаха декларация, че в случай на несъгласие с провежданата политика на РЗС или изключване от партията са задължени да напуснат Народното събрание и да отстъпят мястото си на следващия в листата", заяви Ризов и представи копие от тази декларация.

РЗС-Кюстендил искат депутатът Димитър Чукарски да напусне "незабавно" НС
netinfo

Зам.-председателят на РЗС-Кюстендил, Любчо Върбички обвини депутата, че е забавил умишлено заявленията за членство в кюстендилската организация, за да отложи създаването й. Документи са подали 55-ма кюстендилци. Върбички не изключи възможността Чукарски да получи апетитен пост от правителството, като колегата си Димитър Абаджиев.