Нещастна загуба за футболистите на Велбъжд, родени 2004 г. Треньорът Кирил Мицов стана татко
Нещастна загуба за футболистите на Велбъжд, родени 2004 г. Треньорът Кирил Мицов стана татко / Влади Владимиров, Дарик- Кюстендил

С гол в последните секунди, детският тим на "Велбъжд", родени 2004 г. загуби от "Славия" в мач от първенството Футбол 9. Футболистите напуснаха терена със сълзи в очите, след като дадоха всичко от себе си в двубоя. На два пъти точен бе Любослав Любомиров, а веднъж Димитър Терзийски. Любослав разтресе и напречната греда.
Кюстендилци са 5- ти в класирането с 21 точки, колкото има и четвъртия "Царско село". Днес им предстои мач с лидера ЦСКА, от 13, 15 ч. на комплекс "Царско село".
В среща от първенството Футбол 11, за родени 2003 г., "Велбъжд" гостува на "ОФК Костинброд". Домакините са предпоследни с 0 т., а гостите от Кюстендил са 5- ти с 9 т.
През тази седмица треньорът на тези два тима на "Велбъжд" Кирил Мицов стана баща. Да му е жива и здрава рожбата!
Детският отбор на "Велбъжд", родени 2005 г. и водени от Красимир Петков ще играе с "РД спорт" на комплекса в Драгалевци от 13, 40. Двата отбора са съответно 5 и 6- ти в класирането като "РД спорт" има 13 т., а кюстендилци са с 11 т.