Ненов спокоен, отбора му е в прекрасно състояние
Ненов спокоен, отбора му е в прекрасно състояние / netinfo

  С водосвет за здраве приключи подготовката, за пролетния полусезон в Западната "Б" група, на ПФК "Велбъжд- Кюстендил". Футболистите получиха и заплатите си, след което отпътуваха за Пазарджик, където утре излизат срещу "Хебър".

  "В момента "Велбъжд- Кюстендил" е в прекрасно състояние, спокоен съм, Георги Димитров и Ивайло Киров направиха отбор", заяви за Дарик радио президентът на клуба Валери Ненов. Той е оптимист, че ако футболистите му играят така, както могат ще спечелят двете поредни гостувания в Пазарджик и Велико Търново. "Нападателят Георги Даскалов е вече наша собственост, договорихме се с досегашния му клуб "Беласица"", допълни Ненов.

  Ръководството на ПФК "Велбъжд- Кюстендил" организира екскурзия за мача с "Хебър". Записването  става на портала на стадион "Осогово". Тръгване утре в 12, 00 часа.

  Старши треньорът Георги Димитров- Джеки обяви за Дарик радио титулярния състав за първия мач. Кр. Петков на вратата, пред него в защита Даниел Йорданов, Иво Странджов, Александър Ангелов и Росен Петров. В халфовата линия Пламен Петров Иван Георгиев, Кирил Мицов и Даниел Младенов и в нападение Георги Даскалов и Георги Бижев.

  Целта на "Велбъжд- Кюстендил" е второто място в Западната "Б" група.