Младежка банка  
Младежка банка  
Младежка банка-Кюстендил постави началото на конкурса за проектни предложения. "Очакваме вашите идеи на страницата ни, или на e-mail: debut.kn@abv.bg. Ако искате да се срещнем лично, заповядайте всеки вторник и четвъртък в Огледалната зала на Драматичен театър.“ , призоваха Виктория Нешева и Дебора Анева.

ОИЦ-Кюстендил започва онлайн конкурс за млади предприемачи

Ще бъдат подкрепени проекти в областта на иновациите, екологията, културата и спорта. Младежка банка е създадена през май 2014 година. Екипът на Младежка банка Кюстендил работи изцяло на доброволчески принцип, с цел подпомагане на креативните идеи на младите хора в града. 

В процеса на работа младежите се учат и развиват своите лидерски качества. В основата на Младежка банка Кюстендил са доброволци от Сдружение „Дебют”, които целят да подпомогнат развитието на гражданското общество и да дадат шанс на младите хора в региона.
 
До момента са подкрепени 15 проекта на стойност между 500 и 1500 лв. Предложения се приемат до края на месеца.От благотворителният спектакъл на 9 март са събрани 1850 лв., които ще бъдат използвани за финансиране на проектите.