Купи и медали за карате клуб „Мак Доналд от шампионата за старша възраст и младежи
Купи и медали за карате клуб „Мак Доналд от шампионата за старша възраст и младежи / netinfo

Състезателите от карате клуб „Мак Доналд" завоюваха 8 медала- 2 сребърни и 6 бронзови медала, и две купи от Национално първенство по карате за старша възраст, девойки и младежи. На шампионата в Плевен взеха участие 102 състезатели от 22 клуба.

В дисциплина отборно ката, отборите на КК „Мак Доналд" при момичетата и момчетата се класираха на трето място. Съставът на момичетата- Мария- Десислава Плачкова, Елизабет Ризова, и на момчетата- Александър Бараклийски, Калоян Средов и Васил Павлов.

Изабел Ризова стана вицерепубликанска шампионка в дисциплина кумите при старша възраст, в кат. до 47 кг. Александър Бараклийски също се класира на второ място в дисциплина кумите, при младежите 16-18 годишни, в кат. до 61 кг.

Калоян Средов се класира на трето място в дисциплина кумите, при старша възраст 14-16 годишни. При младежите и девойките, бронзови отличия в дисциплина кумите спечелиха Мария- Десислава Плачкова, Елизабет Ризова и Мартин Ранов.

Купи и медали за карате клуб Мак Доналд" от шампионата за старша възраст и младежи
netinfo

"Доволна съм от играта на състезателите. Предстоят ни състезания и семинари всяка седмица до Балканското първенство, което е края на март в Сърбия и се надявам, че там ще се представим по най- добрия начин", коментира старши треньорът на клуба Диляна Владимирова.