Чезето стана треньор на ФК Бузлуджа. 35 деца отиват на Нептун 2008
Чезето стана треньор на ФК Бузлуджа. 35 деца отиват на Нептун 2008 / netinfo

  35 деца от ФК "Бузлуджа"- Кюстендил ще пътуват в неделя за участие в международния турнир "Нептун 2008" в Приморско. Клубът ще участва с два отбора- родени 1994 г. и родени 1996 година. Турнирът е 7- дневен.

  "В групата на малките ще участват 12 отбора, като само нашия ще представя България. При по- големите отборите са 14, от които 4 български. Надявам се на добро представяне", каза за Дарик президентът на клуба Илчо Велинов. Той обяви и новия старши треньор на отбора "деца А"- Николай Николов / "Чезето" /.

  "Чезето" за последно игра в "Струмска слава"- Радомир, като играещ помощник треньор. В началото на подготвителния период бе в селекцията на Димитър Соколов за "Велбъжд- Кюстендил" на Валери Ненов. Николов ще помага заедно с Даниел Йорданов и Юлиян Максимов на "Витоша"- Долна Диканя в областната група.

  Треньор на "деца Б" остава Светли Горчев. "Разделихме се с досегашният наставник на първия отбор Христо Стойковски, който ще учи за по- висок лиценз в треньорската школа", коментира Илчо Велинов.