Четирима са допуснатите до конкурса за началник „Местни приходи Кюстендил
Четирима са допуснатите до конкурса за началник „Местни приходи Кюстендил / Дарик радио,архив

Четирима са допуснатите кандидати до конкурса за длъжността началник- отдел „Местни приходи" в общинска администрация Кюстендил.
Това са Теменужка Георгиева Джагалова ,Биляна Андреева Станимирова, Милена Георгиева Симеонова и Васил Йорданов Георгиев.

Не се допуска кандидатът Райка Ненкова Иванова, защото представените документи за завършено образование не удостоверяват наличието на минималните и специфични изисквания за заемане на длъжността: -изискванието е професионално направление - икономика.
Представеният документ за професионалния опит за заемане на длъжността не удостоверява наличието на минималния професионален опит от 4 години в професионална област - администрация, икономика и управление, съгласно обявата.

Допуснатите кандидати следва да се явят за решаване на тест на 15.10.2014 г. от 10.00 часа в заседателната зала на административната сграда на община Кюстендил. Кандидатите решават тест, който включва въпроси, свързани с устройството и функционирането на администрацията и с професионалната област на длъжността.