Брошура и сайт рекламират спортната база в Кюстендил
Брошура и сайт рекламират спортната база в Кюстендил / netinfo

Рекламна брошура изготвя ОП "Спотни имоти и съоръжения", с която представя възможностите на спортната база в Кюстендил. В нея са показани на снимки залите по различните видове спорт, стадионите - "Осогово" и "Странджата", както и информация за условията, които предлагат.

"Идеята ни е тези брошури да ги разпростарним по всички спортни федерации в България. Плюс за нашата база, която беше и национална спортна база е, че разполагаме и с възстановителен център с минерална вода", заяви за Дарик директорът Васил Гиков. Той допълни, че от следващата седмица започва работата и по създаването на сайт, където информацията ще бъде по- подробна.

Дарител е изявил желание да ремонтира тоалетните и банята на залата по художествена гимнастика. "Радвам се, че още има хора, които да помагат на спорта. Фирма направи безплатно и ремонта на 4- те големи съблекални, като материалите бяха купени от нас", коментира Гиков.

От "Вихрен"- Сандански ще плащат по 2 000 лв. на мач, за ползването на стадион "Осогово". Таксата по наредба за 1 тренировка е 300 лв.