Боян Милушев: В напускането ми на ОС няма нищо свързано с политиката
Боян Милушев: В напускането ми на ОС няма нищо свързано с политиката / Дарик- Кюстендил

В напускането ми на Общинския съвет няма нищо свързано с политиката, бе категоричен пред Дарик съветникът от ГЕРБ в Кюстендил Боян Милушев.

"Продължавам да помагам, но физически нямам възможност. Не искам фигуративно да участвам в Общинския съвет и да отсъствам от комисии. Ако правим нещо да го правим както трябва", заяви Милушев. Той благодари за доверието от местната организация и на централно ниво, за второто му място в листата, след водача Вася Пешева.

"Съжалявам, че се налага да напусна, но имам прекалена служебна ангажираност. Натрупват ми се задачи и в министерството, и в няколко инициативи на международно ниво, които се опитвам да доведа до успешен край", допълни Боян Милушев, който е парламентарен секретар на Министерството на културата.

Представителят на европейската комисия Лизбет Бал Пулсен, която идва за първи път в България е останала възхитена от страната и даденостите на Кюстендил, които е разгледала след конференцията по проекта „GROW MOBILE" - Прилагане на иновативни мобилни приложения с цел стимулиране развитието на иновативните услуги в  сферата на туризма".

"Г- жа Пулсен реши, че може и да ни помогне в други инициативи на ниво ЕС, а желязото се кове, докато е горещо. Моята мечта бе да покажем Кюстендил на едно друго ниво и се случи. Кюстендил е вече в сайта на Европейската комисия", коментира Боян Милушев.