Aladin Foods кани на голямо надяждане с дюнери утре в Кюстендил
Aladin Foods кани на голямо надяждане с дюнери утре в Кюстендил / Aladin Foods

Aladin Foods организира най-голямото състезание по надяждане с дюнери в 12:00 часа, на пешеходната улица (до пощата) в Кюстендил. Веригата за бързо хранене отваря първия си обект в града и кани всички да хапнат и да се позабавляват заедно с г-н Дюнер и неговите помощници. Състезанието обещава да е много вкусно и изключително забавно, а победителят ще пререже лентата, ще получи титлата КМЕТ на обекта и ще грабне голямата награда, осигурена от компанията.

Градът на черешите е десетият поред град, в който почитателите на качествената храна могат да хапват в Aladin Foods. Само след няколко седмици предстои откриването на обекти в Кърджали и Благоевград, единадесети обект в София и първи франчайз обект в Асеновград.

„С годините Aladin Foods се доказа на българския пазар и се превърна в любима верига за бързо хранене на малки и големи. Храната ни се приготвя на момента и според всички стандарти и изисквания за най-добро качество и отличен вкус" - това каза собственикът на компанията Калед Ал Харфан по повод откриването на новото заведение.

Aladin Foods има собствена фурна за производство на арабски хляб в с. Цалапица (Пловдив). Фирмата има и фабрика за разфасоване на пилешко месо в гр. Съединение (Пловдив), както и цех за обработка на картофи. В производствените бази се работи с най-модерните технологии, които отговарят на изискванията за качество, както и на всички европейски стандарти. Aladin Foods произвежда разработения по специална рецепта бял сос „Аладин", който е любим за клиентите с неповторимия си вкус. Производственият капацитет задоволява нуждите не само на заведенията от веригата, но и на много външни клиенти. Aladin Foods предлага дистрибуция на всички свои продукти за клиенти на едро в цялата страна.

В производството и в обектите за бързо хранене работят над 800 души като броят им непрекъснато се увеличава заради бързите темпове, с които компанията расте.