Полицията издирва тъмносиньо пежо и водача му
Полицията издирва тъмносиньо пежо и водача му / netinfo

Лек автомобил "Пежо 306", тъмносин на цвят и шофьора му се издирват от полицията. Тази сутрин водачът на издирваната кола, чийто рег.номер не е установен до момента, е причинал катастрофа и е избягал. Инцидентът е станал  на кръстовището на бул."В.Левски" и бул."Съединение" в Хасково.

При маневра на завой на ляво, шофьорът на колата е отнел предимството на насрещно движещия се мотопед "Хонда-50". Той е бил управляван от 58-годишен хасковлия,който е с разкъсно-контузна рана на дясна рака и травма в областта на гърдите. Няма опасност за живота на ранения. Той е бил прегледан в хасковската болница и освободен за домашно лечение.

От полицията съобщават и за още двама пострадали при пътен инцидент в Хасково. Той станал снощи на ул. "Панорама". Ранени са 31-годишен мъж и 23-годишна хасковлийка. Той е управлявал мотопед "Хонда", пострадалата се е возела. Причината за катастрофата е движение с несъобразена скорост. Мъжът е загубил контрол над мотопеда вследствие на което са паднали на пътното платно. Водачът е с охлузни рани по десен крак и дясна ръка, а спътничката му е настанена в болницата за наблюдение с контузни рани на главата и дясното коляно. И двамата са без опасност за живота.