педагози в Харманли
педагози в Харманли / Община Харманли
Педагози и квалифицирани кадри от цялата страна се събраха в Харманли, за да вземат участие в Национална конференция за сътрудничество в дейността за развитие на Центровете за специална образователна подкрепа.

„Радвам се че Харманли е домакин на тази конференция. Убедена съм, че времето тук ще бъде полезно за всеки един от вас, имайки предвид вашата благородна професия, превърнала се в мисия за грижа към деца със специални образователни потребности. Ние всички трябва да полагаме усилия за да осигурим подкрепяща среда, така че тези деца и подрастващи да се чувстват ценени и успешни, да растат като своите връстници, да получават нужните грижи и професионално отношение“, каза в приветствието си към присъстващите Кметът Киркова, която бе специален гост на събитието.

Тя не пропусна да благодари на директора на ЦСОП в Харманли Георги Бакалов и неговия екип, които положиха неимоверни усилия за покриване на изискванията относно материалната база и оборудване в ПУИ „П.Р.Славейков“ и вече се гордеят като представители на най-големия такъв център в страната.