/ Дарик радио, Хасково
Кикбоксьори събират с демонстрация пари за лечение на полицай
101277
Кикбоксьори събират с демонстрация пари за лечение на полицай
  • Кикбоксьори събират с демонстрация пари за лечение на полицай
Благотворителна открита демонстрация по кикбокс организира в димитровградската Природоматематическа гимназия “Иван Вазов” спортният клуб „Фаворит“.

Банкова сметка за дарения
Георги Георгиев


Целта е набиране на средства за лечение на 47-годишният командир от „Охранителна полиция“ Георги Георгиев, който преди 3 месеца е диагностициран с тежко онкологично заболяване и се нуждае от лечение в чужбина.

СК "Фаворит", Димитровград
Дарик радио, Хасково

Единият от синовете му близнаци - Янислав, тренира в клуб „Фаворит“, а останалите възпитаници на треньора Иван Григоров днес бяха категорични, че се чувстват длъжни да помогнат с каквото могат в тежкия за Яни и семейството му момент.

СК "Фаворит", Димитровград
Дарик радио, Хасково


47-годишният служител на МВР с 25-годишен стаж в системата вече е претърпял  5 операции. Налага се лечението да продължи в клиника в Истанбул, за което семейството не разполага с необходимите средства, които по прогнозите на лекарите са около 20 000 евро. Събраните до момента са близо 15 000 лв, разказа днес Янислав. Чуйте го в приложения файл.

СК "Фаворит", Димитровград
Дарик радио, Хасково

Открита благотворителна демонстрация по кикбокс  ще има и утре в 15:30 часа в спортния салон на ПЕГ “Д-р Иван Богоров” в Димитровград. За набиране на дарения е открита и банкова сметка, която е на името на съпругата на Георги Георгиев.