Ледена пързалка, Димитровград
Ледена пързалка, Димитровград / Дарик радио, Хасково, Архив
Безплатни фотосесии с мотото „Страхотен леден кадър“ ще правят от 11 до 13 ч. днес на ледената пързалка в Димитровград възпитаниците на младежката фотографска школа „Пик“.

Ледената пързалка в Димитровград без почивен ден


Сложете си усмивката, обуйте кънките и хайде на ледената пързалка за „ледена" забавна снимка, канят те младежи, деца и родителите.
Всички, които участват в инициативата на младите фотографи, ще могат да получат своя уникален „леден“ кадър от страницата на димитровградския Детски и младежки център в социалната мрежа.
 

"История през фотообектива" стартира в Димитровград


Ръководител на фотошкола „Пик“ е фотографът Николай Добрев. Неговите възпитаници участваха през тази година в съвместен проект на димитровградския Исторически музей и Младежкия център, като заснеха значими исторически обекти на територията на общината. По-късно снимките им бяха представени в изложба на открито, подредени в лятната градина на музея. Образователният проект „История през фотообектива“ включваше две експедиции до значими исторически и археологически обекти в общината и изложбата с най-добрите снимки, подредена за Нощта на музеите.

Пак на ледената пързалка вчера Общинският ученически парламент организира „Ледено караоке".