92 работни места. Търсят шивачки и шофьори на тир
92 работни места. Търсят шивачки и шофьори на тир / DarikNews, Архив

92 са свободните работни места в Хасково, които дирекция „Бюро по труда” на агенцията по заетостта обявява. На трудовата борса вече седмици наред търсят 12 оператори на инсталация със средно или основно образование, шивачки и шофьори на товарен автомобил международни преводи с Кат. С, Е, С+Е.

20 са свободните работни позиции за висшисти, като три от тях са за бакалавър- ресурсен учител, старши учител и учител в детска градина. За 9 от местата е допустимо и средно: ръководител „Безопасност на труда” (със сертификат по ЗБУТ), лаборанти химични технологии, администратор в хотел (с английски език) и моделиер-конструктори на облекло. На трудовата борса в Хасково търсят и лекар, машинни инженери, електроинженер, инженер-технолог,  и строителен инженер.

 

Работните места за хора със средно или основно образование са за: техник в строителството, бояджия, заварчик, дърводелец, готвачи, сервитьори, стругар, тракторист, водопроводчик, помощник-възпитател, охрана в училище и др. Вижте пълния списък със свободните работни места и изискванията за заемането им:

92 работни места Търсят шивачки и шофьори на тир
netinfo