78 работни места в Хасково. Търсят оператори на инсталация
78 работни места в Хасково. Търсят оператори на инсталация / DarikNews, Архив

78 свободни работни места обяви хасковската дирекция на агенцията по заетостта. Най-много- 12, са позициите за оператор на инсталация със средно или основно образование. По 10 са за шивачи на дамско облекло с изискване за професионален опит и за финансови консултанти със средно или висше образование. В Хасково търсят още по 5 шивачи на трикотаж със стаж, шивачи на спортно облекло с професионален опит и 4 моделиер-конструктори с висше или средно образование по специалност „Моделирани и конструиране на облеклото”.

Свободните работни места за висшисти са общо 19, като за 16 от тях е допустимо и средно: финансови консултанти, моделиер-конструктори, технически секретар с английски език, и администратор в хотел също с английски език. Останалите са за: лекар (медицински фелдшер), машинен инженер, психолог в детска градина, логопед в детска градина.

 

На трудовата борса в Хасково търсят още: графичен дизайнер, монтажник в рекламна агенция, продавач-консултант в хранителен магазин и павилион, бояджия, готвач, заварчици, монтажници, шофьор на товарен автомобил и др. Вижте пълният списък на свободните работни места и изискванията за заемането им:

78 работни места в Хасково Търсят оператори на инсталация
netinfo