46-годишен от с. Узунджово загина при пожар от незагасена цигара
46-годишен от с. Узунджово загина при пожар от незагасена цигара / DarikNews.bg, Архив

46-годишен мъж е загинал при пожар в дома му в хасковското село Узунджово. Пламъците в къщата на ул. „Капитан Петко Войвода” тръгнали от незагасена цигара. От задушаване с дим е загинал 46-годишният безработен мъж, съобщават от областна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението”-Хасково. През миналата седмица, също в пожал, възникнал от незагасена цигара, загина 39-годишен мъж от Симеоновград.

9 са произшествията в региона през уикенда, на които са реагирали от дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението". 4 пожара са нанесли материални щети: този в с. Узунджово, след огневи работи в гаражно помещение на ул. “Септемврийци” в димитровградския кв. “Марийно”, при късо съединение в ел. табло на къща на ул. “Св. Св. Кирил и Методий” в Любимец и също от късо съединение в контактен ключ на бойлер в коридора на апартамент на ул. “Драва” в Симеоновград. 4 са били и пожарите, които не са нанесли материални загуби.

От службата в Симеоновград са разчиствали платното след пътнотранспортно произшествие с лек автомобил “Фолксваген Голф” на ул. “Александър Стамболийски” в Симеоновград.