250 лв. за Богоровци дариха съветниците на Димитровград
250 лв. за Богоровци дариха съветниците на Димитровград / netinfo
250 лв. за "Богоровци" дариха съветниците на Димитровград
85679
250 лв. за "Богоровци" дариха съветниците на Димитровград
  • 250 лв. за "Богоровци" дариха съветниците на Димитровград

С апел за благотворителност стартира днес сесията на общинския съвет в Димитровград. Към членовете му призив да дарят средства отправиха младежите от танцов клуб „Богоровци”, които събират пари за участие в международен фестивал през лятото в Охрид. Поканите за благотворителния им концерт, който ще е на 13 април, от 18 ч., в димитровградския театър, са на цена 2 лв. Общо 250 лв. дариха днес за целта съветниците, като закупиха такива покани.

Много сме благодарни за жеста на общинските съветници и общината. Надяваме се, че и с постъпленията от концерта, с помощна на колегите от езикова гимназия „богоров” и съучениците на танцьорите, ще наберем сумата, с която да покрием транспортните разходи за участието ни във фестивала през лятото, коментира ръководителят на танцовия клуб Стефка Георгиева.

Призив към общинските съветници да подкрепят благотворителната великденска кампания на омбудсмана Мая Манолова отправи и кметът Иво Димов. Чуйте го в приложения файл. Такава подкрепа вече заяви и Община Хасково.