Заседание на Надзорната комисия по водния проект ще се състои  на 9 декември 2014 г.
Заседание на Надзорната комисия по водния проект ще се състои на 9 декември 2014 г. / Община Габрово

Покана към обществеността по повод предстоящо заседание на Надзорната комисия за наблюдение на изпълнението на Интегриран проект за водния цикъл на гр. Габрово

Заседание на Надзорната комисия за наблюдение на изпълнението на Интегриран проект за водния цикъл на гр. Габрово ще се състои на 9 декември 2014 г. (вторник), от 17.30 часа, в зала Възраждане, под председателството на кмета на Община Габрово Таня Христова.

По време на заседанието ще бъде представен напредъкът по проекта, в присъствието на представители на строителния надзор и фирмите изпълнители на отделните договори.

Към края на тази година напредъкът на строителните дейности възлиза на 92%, като през 2014 г. приключи първият строителен договор за етап 1 от ВиК мрежата. Изпълнени са общо 118 км нови проводи и сградни отклонения. 93 улици в града са цялостно преасфалтирани.

В състава на комисията са включени представители на институции, съгласувателни органи и експлоатационни дружества, медии, структури на гражданското общество. Основните функции на комисията са свързани с преглед на постигнатия напредък по проекта, отправяне на експертни предложения и предоставяне на становища във връзка с оперативното изпълнение и разискване на актуални въпроси.

Заседанията на Надзорната комисия са отворени за широката общественост.

Очакваме Ви!

“Проектът се финансира от Кохезионния фонд на ЕС и от държавния бюджет на Република България чрез Оперативна програма Околна среда 2007 - 2013”.

Заседание на Надзорната комисия по водния проект ще се състои  на 9 декември 2014 г.
netinfo

Този документ е създаден с финансовата подкрепа на Европейския съюз чрез Оперативна програма „Околна среда  2007 – 2013 г.”. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от Община Габрово и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този документ отразява официалното становище на Европейския съюз и правителството на Република България, представлявано от Министерството на околната среда и водите.

Повече подробности на сайта на проекта: waterprojectgabrovo.eu.