/ netinfo

Организацията „Заедно в час“ ще презентира своята програма за професионално и лидерско развитие в Габрово на 26 февруари от 18:00 ч. в музей „Дом на хумора и сатирата“. Събитието е със свободен вход и предварителна регистрация.

По-малко българи искат да учат в чужбина

Програмата включва:


18:00 Регистрация
18:30 Презентация на “Заедно в час” и програмата за професионално и лидерско развитие
19:00 Споделяне на опит от настоящи участници и възпитаници на програмата
19:30 Въпроси и отговори


„Ще се радваме да се видим в Габрово, да ви разкажем за това как нашата общност работи за положителна промяна на образователната система и как вие можете да намерите ключа към вълнуваща и смислена кариера.“, споделят организаторите.

До 15 април "Заедно в час" набира кандидати за деветия випуск участници в програмата си за професионално и лидерско развитие, които ще преминат интензивно обучение, а от 15 септември ще започнат да преподават на ученици в 11 региона на България.

От 2010 г. “Заедно в час” е организация, която работи за осигуряването на равен достъп до качествено образование на всяко дете в България. Нейната мисията е да открива, обучава и развива способни и мотивирани професионалисти от различни сфери, които допринасят дългосрочно за положителна промяна на образованието в България.

В рамките на програма за професионално и лидерско развитие те се обучават да работят като учители, придобиват педагогическа квалификация (ако нямат такава) и имат достъп до разнообразни надграждащи обучения.