/ ThinkStock/Getty Images
Временно се преустановява прекия контакт между потребителите на ВиК услуги и служителите на дружеството
Във връзка с обявеното от Народното събрание извънредно положение на територията на Република България и поради нарастващия риск от разпространението на Covid-19, „ВиК“ ООД - Габрово предприема съответните мерки за ограничаване на разпространението на вируса.

5 нови случая на заразени с коронавирус у нас, 67 общо (ВИДЕО)

Временно се преустановява прекия контакт между потребителите на ВиК услуги и служителите на дружеството.
Достъпът на външни лица в сградата на ВиК на бул.”Трети март” №6 и в офисите в районите Севлиево, Дряново и Трявна е ограничен.

Призоваваме всички свои клиенти да ползват онлайн възможностите за дистанционно обслужване. На първа страница на сайта на дружеството са посочени денонощният телефон за съобщаване на аварии - 066/ 816-130 и мейл адресът, на който можете да ни пишете - office@vik-gabrovo.com.

Макрон: Във война сме! ЕС затваря границите си заради COVID-19 (ВИДЕО)

На същата страница по-долу можете да проверите сметката си.
Услугите, извършвани от отдел „Производствено технически”, които не търпят отлагане, също ще се извършват онлайн. Заявленията за съответните услуги могат да се изтеглят от раздел КЛИЕНТИ на интернет страницата на дружеството.

Попълват се и към тях се прилагат сканираните документ за собственост и скица/виза. Цялата документация се приема на адрес: office@vik-gabrovo.com. За справки с отдел ПТО - тел. 0882/ 123-618.

С цел ограничаване контактите на инкасатори и клиенти на ВиК, през този месец отчитането на водомерите ще се извърши служебно. Потребителите на услугите, могат да заплащат задълженията си като се възползват от всички обявени начини за плащане: чрез касите на дружеството, пощенските клонове, на касите на Изипей, банкови плащания, 

4-годишно с висока температура кацна на Летище София (ВИДЕО)

 „ВиК” ООД гарантира, че вземането на някои ограничителни мерки няма по никакъв начин да се отрази на основната дейност на дружеството - водоснабдяване, канализация, пречистване на води.