Сираков поздрави възрастните хора за празника им
Сираков поздрави възрастните хора за празника им / ПП ГЕРБ

Народният представител от ГЕРБ Николай Сираков посети Клуба на пенсионера в Габрово, за да поздрави възрастните хора по повод Международния им ден, 1 октомври.

Той информира посетителите на Клуба, че от утре влиза в сила второто увеличение на всички минимални размери на пенсиите за трудова дейност. Минималната пенсия за осигурителен стаж и възраст ще се повиши от 180 на 200 лв. Паралелно с това всички пенсии за трудова дейност – наследствени и инвалидни също ще се увеличат, обясни Николай Сираков и поздрави възрастните хора за техния празник.

Откриха паметна плоча, посветена на опълченците от село Велковци

Сираков
ПП ГЕРБ


„Възрастта не се отчита с годините, които трупаме. Колкото повече остаряваме, толкова повече помъдряваме и усещаме истинския вкус на живота. Младите хора, заради енергията, която имат, трудно биха могли да разберат онази същност на живота, до която се докосвате вие. Пожелавам ви дълго време да се задържите в тази възраст на мъдростта и истинския вкус към живота“, пожела на възрастните хора Николай Сираков.

По повод Международния ден на възрастните хора местната структура на ГЕРБ осигури почерпка за посетителите на Пенсионерските клубове в Габрово.