Рейд на Министри и зам. министри от БСП в Габрово
Рейд на Министри и зам. министри от БСП в Габрово / netinfo

На рейд в Габровска област пристигат Представители на централната власт в лицето на министри и зам. министри, както и народни представители от Коалиция за България, членове на Висшия партиен съвет на партията и експерти. Той е част от обиколката на страната, която ръководството на БСП предприе за разясняване на управленските приоритети до края на мандата. Днес Министърът на МВР Михаил Миков ще бъде в Дряново заедно с депутатите Татяна Дончева и Тодор Кумчев, както и с членовете на Висшия съвет на БСП Пламен Чернев и Георги Свиленски.

В Габрово срещите започват с обсъждане на актуалните за развитието на туризма проблеми. Участие в обсъждането ще вземе Зам. Председателят на Държавната агенция по туризъм- Христо Христов. В Габровската търговско- промишлена палата Ангел Найденов, Татяна Дончева и Петър Кънев ще се срещнат с представители на бизнеса.

За 17. 30 часа в Ритуалната зала на Община Габрово е насрочена срещата с габровци на Ангел Найденов- Председател на Парламентарната група на БСП, Кирил Ананиев- зам. Министър на финансите и Симеон Василев- депутат от Комисия “Здравеопазване” на Народното събрание.

В Севлиево ще бъде зам. Министърът на финансите Явор Куюмджиев, а с жителите на Трявна ще се срещне Христо Христов. Утре депутатите и министрите ще посетят селата Яворец, Горна Росица, Гъбене, Драгановци, Царева ливада, Гостилица, Агатово и Малък Вършец.