Марихуана
Марихуана / DarikNews.bg
От полицията продължават да информират за заловени с наркотици жители на област Габрово. На ул. "Бачо Киро" в Трявна униформени служители извършили проверка на двама мъже. У единия – 39-годишен, е намерен полиетиленов плик със суха листна маса, която при полевия наркотест реагирала на марихуана. У другия –  20-годишен, са открити два плика с марихуана.
 

14 декември - денят с най-голям брой заловени надрусани младежи през тази седмицаПри последвалото претърсване на постройка, която ползвал, криминалистите намерили 15 свивки с листна маса от същия вид. Наркотиците са иззети. Образувани са досъдебни производства. Мъжете са задържани за срок до 24 часа и са привлечени в качеството на обвиняеми, като са им взети мерки за неотклонение „подписка“.
 

Да седнеш зад волана замаян от марихуанаСъщия ден, полицейски служители спрели за проверка двама местни младежи –  на 16 и на 15 години. У тях са намерени по един полиетиленов плик със суха листна маса, която реагирала на марихуана. Наркотиците са иззети. Младежите са задържани за срок до 24 часа. По случаите са образувани досъдебни производство.

Оранжерия с марихуана разкрита в Трявна