ЧНГ
ЧНГ / Мирослав Семов, личен архив
Скъпи приятели,
Дойде времето когато с радост да изпратим Старата 2018 и с много надежди и вяра да посрещнем Новата 2019 година. И както всеки от вас и аз направих своята равносметка. За мен 2018 година бе пъстра и изпълнена с много работа и себеотдаване в името на любимата ми община - Дряново. Година на доказване и утвърждаване на общината ни, за което говорят и множеството национални призове и награди, които получихме.

Това бе година на борба за спечелване на средства от различни донорски програми, за да превърнем Дряново в Перла на Централна България. Година за подобряване на бизнес климата и икономическите условия, за да ставаме все по-привлекателно място за младите!

Освен трудностите имаше и много поводи за радост и гордост! Светослав Казаков покори връх Ленин, лекоатлетите ни Стоян Владков и Маринела Нинева прославиха града ни в национални и международни състезания. Самодейците ни от читалищата в общината развяха трибагреника ни и извън пределите на Европа.

През изминалата година наша радост и гордост бяха и учителите ни, които всеотдайно възпитаваха децата ни; лекарите, които се грижиха денонощно и неуморно за здравето ни; бизнесът в общината, който осигури работни места и не на последно място нашите майки и бащи, от които попивахме опит и мъдрост!
Благодаря на всички вас!

ЧНГ
Мирослав Семов, личен архив

За Новата 2019 година нека си пожелаем най-вече здраве и мир, много поводи за усмивки и щастие, върхове, които да покорим и позитивизъм, който да предадем и на нашите деца, за да израснат в един по-добър свят! Нека загърбим негативното! Нека потърсим мостове един към друг! В името на идните поколения! За да пребъдем! Честита и успешна 2019 година!

Мирослав Семов, кмет на Дряново

Дряново
Мирослав Семов, личен архив