Кандидатите на Коалиция Избирам Севлиево си обещаха да се поздравят с кмет и голяма група съветници
Кандидатите на Коалиция Избирам Севлиево си обещаха да се поздравят с кмет и голяма група съветници / БСП

Кандидатите за общински съветници и кметове на Коалиция Избирам Севлиево си обещаха на 25 октомври да се поздравят с кмет на общината, много общински съветници от листата на коалицията в бъдещия Общински съвет и много кметове по селата.

„Влизаме в същинската борба, а тя няма да е лека. Но ние сме доказали, че когато ни е най-трудно, можем да се обединяваме и да работим здраво в името на добри каузи“, това каза кандидатът за общински съветник на коалицията Момчил Кънев в неделя по обед, когато в местността Червения геран над Севлиево, близо до параклиса, се събраха съмишленици, симпатизанти и кандидати на наскоро учредената местна коалиция. Присъстващите приветстваха своя кандидат за кмет на Севлиево Йордан Стойков.

„След 1995 година Севлиево винаги е даван за пример в една или друга област. А през 2011 г. градът ни бе обявен за най-проспериращия в България. Три години по-късно Програма достъп до информация в своя рейтинг за прозрачността на българските общини постави Севлиево на 413 място по прозрачност в управлението.

Това трябва да се промени, защото нашите съграждани заслужават открито и отговорно управление“, каза Стойков пред дошлите да му пожелаят успех в надпреварата.
Стойков запали свещ в параклиса на Червения геран, който бе изграден с доброволни дарения на четирима будни севлиевци, двама от които са кандидати за съветници за новия мандат – Христо Цонев и Данаил Лалев.