Италианско кино в деня на любовта и виното
Италианско кино в деня на любовта и виното / netinfo

В деня на любовта и виното, Община Габрово ви предлага пътешествие в слънчева Италия и незабравима среща с Робърт де Ниро, Моника Белучи, Микеле Плачидо и още куп красиви и талантливи актьори. Романтичната комедия "Учебник по любов" ще ви накара едновременно да се смеете и да се замислите за живота - това което e било, което е и което ще бъде. Филмът спечели награда на публиката на „Смешен филм фест" 2012.

Прожекцията е с начален час 18.00, а мястото - зала „Възраждане". Ценатa на билета е 2 лв. и ще се продават в деня на прожекцията от 10 до 18 часа на касата на залата

Режисьорът Джовани Веронези е създал три истории, за да илюстрира трите възрасти на мъжа - Младостта, Зрелостта и След това, и ги е свързал чрез образа на каращ такси Купидон.

„Младост" разказва историята на Роберто, млад и амбициозен адвокат, който е готов да се ожени за Сара, докато не среща красивата, провокативна и мистериозна Микол.

В „Зрялост" животът на успешния телевизионен водещ Фабио, верен съпруг от 25 години, се преобръща от една съдбовна среща. Интригуващата Елиана, не е тази, за която се представя. Любовното приключение надминава неговите очаквания, защото тя отказва да си тръгне...

„След това" - Адриан (Робърт де Ниро) е американски професор по история на изкуството. След развода си той заживява в Рим - градът, който винаги е обичал. Темпераментната Виола (Моника Белучи), дъщеря на неговия приятел - портиера Аугусто, е на път да наруши мирното му съществуване и да възпламени забравени емоции и страсти.