Ген. Михо Михов и Ивелин Николов се срещнаха с ръководството на ВСК Кентавър
Ген. Михо Михов и Ивелин Николов се срещнаха с ръководството на ВСК Кентавър / netinfo

Мажоритарният кандидат за народен представител от Коалиция за България ген. Михо Михов и водачът на листата Ивелин Николов се срещнаха днес с ръководството на ВСК „Кентавър" в Дряново. „Искаме добро управление, защото за бизнеса е особено важно да може да работи спокойно и да си плаща данъците", каза управителят на фирмата Мариана Печеян. Тя изрази мнение, че работят изключително добре с местната администрация в Габрово, което ясно личи по бързото връщане на ДДС, което се получава до 15- тия ден след сключване на сделката.

„Ние ви пожелаваме изборна победа, защото за бизнеса е важно да има едно добре работещо държавно управление", добави тя.

Според водачът на листатата на БСП Ивелин Николов, това е една от фирмите в България, по която се вижда, че когато работиш добре и качествено и използваш правителствените антикризисни програми, може да се запази производствения цикъл, да се дава работа на хората и да се печелят проекти. „Задачата на новото правителство е да продължи антикризисните мерки- за частичен работен ден и за подпомагане на фирмите, които осигуряват работни места", каза Николов.

Мажоритарният кандидат на БСП ген. Михо Мохов изрази своя респект и подчерта, че се гордее с успехите на една българска фирма, която ги е постигнала сама и е успяла да достигне високо технологично ниво в работата си, за което е призната не само на европейския, но и на световния пазар.