Форум за студентски стаж и кариера ще се проведе в Габрово

/ Библиотеката на ТУ-Габрово, на мястото на първата държавна болница в Габрово. Снимка от 2012 г.

Единственият в страната форум за студентски стаж и кариера в секторите Информационни технологии, Комуникации и Аутсорсинг отново се разраства – освен в София, Пловдив и Варна, през есента на 2019 г. ще се проведе и първото му издание в Габрово.

Наградиха победителите в конкурса „Имам бизнес идея“

Поради засилващия се интерес към събитията от серията, както и към град Габрово като образователен и икономически център, на 22 октомври от 10:00ч. ще се състои откриването на форума в Техническия университет – библиотека.

Форумът ще се проведе от 10 до 22 октомври и отново ще събере студенти и млади специалисти с представителите на над 90 водещи компании, търсещи служители и стажанти с умения в областта на информационните технологии, телекомуникациите и аутсорсинг сектора.

За годините, през които се организира, форумът се доказа като място, където фирмите в най-динамично развиващите се браншове в България срещат своите бъдещи колеги, владеещи чужди езици или притежаващи ИТ квалификация. Тази година предстои 10-тото юбилейно издание на кариерния форум.

Регистрациите за работодатели