ДГ „Младост”
ДГ „Младост” / Безплатно обучение по английски език за децата в градина „Младост”

Проф. д-р Румяна Папанчева, председател на УС на Образование и технологии и преподавател в университет „Проф. д- р Асен Златаров” в Бургас, бе гост на малчуганите от детска градина „Младост” в Габрово. В нейно присъствие там се проведе обучение по чужд език.

От началото на учебна година в ДГ „Младост” се осъществява безплатно обучение по английски език за децата в подготвителните групи, интегрирано с обучение чрез дигитални устройства и специализирани софтуерни продукти, разработени по програмата, която преподавателите използват в своята работа.

„Потомци на Рачо Ковача" учат в Националния музей на образованието

По време на събитието децата показаха знания, свързани с животните, според територията, която обитават. Пяха и играха. Работиха по поставени задачи –  индивидуално с таблети, и групово на интерактивна тъчскрийн дъска.

ДГ „Младост” осъществи обучение на педагогическите специалисти за работа с дигиталните устройства в ежедневната им работа с децата, разполага със специализирани софтуерни продукти за конкретните възрасти.

Библиотеката в Севлиево обучава безплатно деца по роботика

Интересът на децата е голям, постигнати са  добри резултати, педагозите осъществяват образователно-възпитателния процес с внимание към всеки един от компонентите му, с водещата роля на  игровия подход.