Балнеокомплекс „Медика - Наречен” – желаното място за вашия отдих
Балнеокомплекс „Медика - Наречен” – желаното място за вашия отдих / netinfo

Балнеокомплекс ``Медика`` предлага на своите посетители изключителна възможност за релакс, туризъм, отдих, лечение и спа процедури. Комплексът е изграден с много вкус и по най-съвременни изисквания, разположен в едно от райските кътчета на България - с. Нареченски Бани. Лечебният климат, чудотворното действие на минерална вода, чистият въздух и живописната природа на курорта, съчетани с процедурите, предлагани в балнеокомплекса са гаранция за една незабравима почивка.

Хотелската част разполага с 42 модерно обзаведени стаи, от които 3 апартамента, 27 двойни стаи и 12 стаи с легло тип спалня. Балнеокомплекс „Медика-Наречен" предоставя на своите гости - охраняем външен паркинг и стълбищен робот за инвалидни колички и сейф. За допълнителен комфорт, във всяка стая има баня със собствен санитарен възел, LCD телевизор с кабелна телевизия, мини бар, безплатен Wi-Fi интернет, част от стаите са с тераса.

Медицинският център към хотела работи с водещи специалисти в областта на физиотерапията и психотерапията. Умело съчетава лечебните свойства на минералните води и природата със съвременните постижения на медицината. Центърът разполага с добре оборудвани лекарски кабинети, манипулационна, както и зали за физиотерапия и лечебна физкултура.

Балнеокомплекс Медика  Наречен  желаното място за вашия отдих
netinfo

В балнеокомплекса се предлагат два вида пакети. За хората, които искат да проведат лечение или профилактика на здравето си, е пакет ``Здраве``. При него на всеки пациент се назначава индивидуална и комплексна лечебно-оздравителна програма, която включва: медицински преглед от висококвалифициран лекар, апаратна физиотерапия, комплекс от упражнения и минерални бани, провеждани от специалисти кинезитерапевти и рехабилитатори. Този тип лечение е подходящ за хора със заболявания на опорно-двигателния апарат, заболявания на сърдечно-съдовата система, на централната, периферната и вегетативната нервна система, състояния след хирургични интервенции, акушеро-гинекологични заболявания, ендокринно-обменни заболявания и много други. Използваната в балнеокомплекс „Медика-Наречен" минерална вода въздейства върху органите и системите в човешкия организъм, като спомага за нормализиране на функциите им.

За гостите, които искат да релаксират, е пакет ``СПА``. На тяхно разположение са: финландска сауна, закрит минерален басейн, джакузи, хидромасажна пейка и фитнес. Всичко това способства за изхвърляне на токсините,за освежаване и хидратиране на кожата, както и за подобряване на кръвообръщението и намаляване на напрежението в мускулите. Нашите специалисти ще Ви предложат изключително голямо разнообразие от класически и лечебни масажи. Масажът оказва благотворно влияние на целия организъм, повишава жизнения тонус, подобрява самочувствието, понижава нервната възбудимост, възобновяват се забавени рефлекси. Използваните олия, кремове и етерични масла възстановяват баланса на тялото, подобряват състоянието на кожата и имат силно изразен анти-стрес ефект. Възстановителният център предоставя на своите гости и допълнителни СПА процедури - парна баня, турска баня, детоксикатор, целутрон, подводен масаж, перлена вана, както и голямо разнообразие от физиопроцедури.

Балнеокомплекс „Медика-Наречен" предоставя отлични условия за тиймбилдинг и фирмени срещи в многофункционалната конферентна зала с капацитет 50 места, оборудвана с мултимeдиен екран, флипчарт и безжичен интернет.

Ресторантът на комплекса предоставя разнообразие от родопски специалитети и е подходящ за организиране на малки и по-големи фирмени мероприятия, коктейли, работни срещи и други.

В Балнеокомплекс ``Медика - Наречен" успешно може да съчетаете пълноценната си почивка с медицинска профилактика и лечение.