2010 г. изпълнена с предизвикателства и отговорности за народния представител от ГЕРБ Галина Банковска
2010 г. изпълнена с предизвикателства и отговорности за народния представител от ГЕРБ Галина Банковска / Дарик Габрово, архив
2010 г. изпълнена с предизвикателства и отговорности за народния представител от ГЕРБ Галина Банковска
36516
2010 г. изпълнена с предизвикателства и отговорности за народния представител от ГЕРБ Галина Банковска
  • 2010 г. изпълнена с предизвикателства и отговорности за народния представител от ГЕРБ Галина Банковска

 

"Изминалата година беше изпълнена със сериозни предизвикателства, отговорности и изпълнение на ангажиментите към моите избиратели, залегнали в програмата ми, която начертах в началото на своя мандат". Това каза за Дарик народният представител от ПП ГЕРБ Галина Банковска.

Тя подчерта, че приема работата на народния представител като изключително отговорна мисия в името на добруването на хората и в този смисъл е доволна от това, което е успяла да изпълни от своите ангажименти. По думите й най- голямото й удовлетворение е свързано с осигуряването на средствата за довършване на крилото на Априловска гимназия.

"Достойно е и това, че успях да осигуря средства от Министерство на финансите за запазване на традицията на Славейковите празници в Трявна, както и за празника на духовната музика в Габрово", каза още тя.

Сред свършените неща Банковска подчерта и факта, че след няколкогодишни усилия е успяла да включи отделението по неонатология към Областната болница за дарение от два кувиоза към Българската Коледа. А съвместно с Областния управител Мариян Костадинов са успели да запазят оздравителното училище за сърдечносъдови и белодробни заболявания в "Късовци". За Дряновска община  са били осигурени 90 хил. лева за стадиона, както и училищен автобус за общината.

"Съжалявам, че все още към част от моите избиратели съм в дълг. Давам си сметка, че и много неща останаха несвършени и се надявам на разбиране и добронамереност, на добра комуникация и на партньорство", каза още Галина Банковска. Тя допълни, че се надява през следващата година да изпълни всичко, което е поела като ангажименти.

Повече чуйте в прикачения файл.