/ Община Добрич
Активно се работи по ремонт на пътната инфраструктура в Добрич на места, които не са поддържани от години, информират от Общината.

Един от подобрените участъци е локалният път пред КАТ в кв. "Дружба", който осигурява ежедневно трафика на моторните превозни средства. Трасето е с дължина 200 метра, ремонтиран е и участъкът в двора на ведомството пред пунктовете за регистрация и технически контрол.

Започна подмяната на парапета по бул. „Добруджа“ в Добрич

Работи се и по други инфраструктурни обекти, които имат важно значение и са част от договореностите на Община Добрич за частична и цялостна рехабилитация на пътната мрежа. Дейностите се извършват от избраната фирма-изпълнител съвместно с Общинското предприятие „Комуналстрой“.

Приключен е ремонтът на ул. „Димитър Ковачев“ в участъка от бул.“Добруджа“ до  ул. „Орфей“. Той е частичен предвид факта, че до края на 2018 г. предстоят дейности по подмяна на водопроводната мрежа.

Подобрено е и състоянието на ул. „Орфей“ от ул. „Димитър Ковачев“ до Околовръстния път. Извършени са ремонти на улиците около училище „Любен Каравелов“ и на междублоковите пространства в района.

Община Добрич ще кандидатства с проект за ремонт на стадион "Дружба"

Улица „Стефан Стамболов“ в кв. „Дружба“ е с изцяло нова настилка
и положена хоризонтална и вертикална маркировка.

Предстои ремонт на ул. „Агликина поляна“, междублоковите пространства пред бл.18 ,16 и 19 на квартал „Балик“ и на ул. „Христо Ботев“ в участъка от ул. „Агликина Поляна“ до Околовръстен път пред бл.17 на ЖК „Балик“.