„Три носи щастие” е логото на младежите от ГЕРБ
„Три носи щастие” е логото на младежите от ГЕРБ / netinfo

„Гласувайте с бюлетина №3 за ГЕРБ - три носи щастие!" - така младите хора от младежката структура на партия ГЕРБ в Добрич разтълкуваха логото си, което са избрали за предизборната си кампания. Тя ще върви паралелно с тази на партията. Намеренията на организацията представиха пред журналисти Стефка Генчева, Стилян Митев, Йордан Трифонов и Христо Павлов.

„Искаме да мотивираме младите хора да гласуват, защото ни писна да бъдем управлявани от хора, които не ни харесват и не могат да управляват, писна ни урните да се пълнят с купени гласове", заяви Стилян Митев.

Младежите са разработили он лайн кампания, чрез която да разпространят идеите си. Те ще организират среща с техни връстници в клуб „Бакарди" в Добрич, младежка дискотека в Ген.Тошево, ще посрещнат Джулая на Камен бряг.

На 2 юли ще закрият кампанията си в Балчик, а на 4 юли е грандиозният концерт от 18.00 часа на пл. „Демокрация" с участието на Део и мюзик айдълите Тома и Маги Джанаварова. Тогава се очаква да пристигнат и лидерите на ГЕРБ Бойко Борисов и Цветан Цветанов.