Камен бряг
Камен бряг
Приключенската фотоакадемия "Камен бряг `2019", организирана от Юрий Чарийски, община Каварна и сдружение ЕКО НОРД, ще се състои тази година от 7 до 12 август. Това ще бъде 11-ото издание на събитието, тип „Сървайвър”.

Заявление за участие може да бъде изтеглено от сайта на Община Каварна - сектор „Новини“. В продължение на седмица участниците в академията ще се запознават с фото техниката, с основите  на фотографските техники, композиции и цвят, с видовете фотография.

Юрий Чарийски получи признание за фотоакадемията в Камен бряг

Лагерът включва приключения сред природата, запознаване с подводния и надводен свят в околността, забавления с игри и закаляване със спорт, поход, пикник, нощувки под звездите.

Фотоакадемията ще се води от магистъра по изкуствата, фото и график дизайнер Юрий Чарийски, преподавал в Университета по приложни изкуства във Виена, един педагог, един организатор на художествено творческа дейност и други поканени преподаватели и специалисти.

Ще бъдат заснети фоторепортажи. Фотоакадемията е предназначена за младежи над 17-годишна възраст и по изключение - по-малки.