Отново неплатени сметки за ток в бившето студентско общежитие
Отново неплатени сметки за ток в бившето студентско общежитие / netinfo
От началото на годината наемателите на бившето студентско общежитие по ул. „Калиакра” са натрупали неплатени сметки за ток в размер на 38 00 лева. Това се казва в писмо на Е.ОН България, изпратено до областния управител Динчер Хаджиев, съобщават от областната пресслужба. 

На живущите в общежитието е поставен срок до 27 февруари да платят задълженията си в противен случай електроснабдяването ще бъде прекъснато.

Областният управител е обсъдил проблема на среща с част от наемателите в общежитието. Ситуацията е твърде сериозна и единственото решение е във ваши ръце, е заявил  Динчер Хаджиев.  Ще бъда коректен към редовните платци, които още днес ще получат договорите си за настаняване, а за останалите ще бъдат предприети необходимите мерки, добавя областният управител. До края на деня в областна администрация се очаква информация за задълженията на всички нередовни платци.

Заради неплатени сметки през ноември  миналата година бившето студентско общежитие остана за седмица без ток и вода. Напрежението тогава ескалира и в знак на протест 7 души от наемателите се качиха на покрива  на общежитието.