Обявяват конкурс за двама специалисти в социалните дейности
Обявяват конкурс за двама специалисти в социалните дейности / Дарик Добрич

Община Добрич обявява конкурс за две позиции, свързани със социалните дейности. Търсят се медиатор и педагог за предоставяне на услугата „Допълнителна подготовка за равен старт в училище" по Проект „Общностен център за деца и семейства", финансиран от Международната банка за възстановяване и развитие.

Изискванията към кандидатите са да имат завършено средно образование; да познават местните уязвими общности, техните културни особености, език, традиции; да притежават комуникативни умения; да не са осъждани за умишлено престъпление от общ характер; да не са служители в държавна, областна или общинска администрация или в други държавни/общински предприятия и институции; да не са в конфликт на интереси; да не са участвали в разработването на Проект „Общностен център за деца и семейства".

За педагозите има и повече изисквания - да имат висше образование - завършена образователна степен бакалавър/магистър с педагогическа правоспособност по българска филология, предучилищна или начална училищна педагогика; да имат професионален опит не по-малък от 2 години по специалността; да познават нормативната уредба в областта на предучилищното и началното образование; да притежават компютърна грамотност.

Заинтересованите кандидати следва да изпратят професионална биография, с подробно описание не по-късно от 17.00 ч. на 16 юни т.г. по електронен път на адрес: dobrich@dobrich.bg; или на хартия на адрес: ул. „България"12, Деловодство в Информационен център.

Допълнителна информация - на адрес: ул. „Независимост" №7, етаж 7, стаи 707 и 710, всеки работен ден (понеделник - петък) от 9.00 до 16.00 часа.