Изтеглиха пет турски тира по пътя Добрич - Албена
Изтеглиха пет турски тира по пътя Добрич - Албена / Дарик Добрич - архив

Без ограничение се осъществява движението по пътя Добрич-Албена, съобщиха от Областна управа. В почистения днес участък се е наложило да се оказва съдействие и да бъдат извличани от преспите пет турски ТИР-а", съобщи информира Областният управител Детелина Николова.

Без ограничение е движението по пътя Добрич-Балчик. До 12 т е ограничението за движение на МПС по пътя Добрич-Владимирово в посока Шумен. Без ограничение се осъществява движението и по пътя Карапелит-Кочмар в посока Силистра.

Ограничение за движение на МПС до 12 т. е въведено за пътя Балчик-Генерал Тошево през Царичино. Ограничение за МПС до 3.5 т е въведено за пътя Каварна-Генерал Тошево през Василево и Конаре. Също до 3.5 т се допускат МПС-та по пътните отсечки  Генерал Тошево-Росица,  Добрич-Преселенци-Сърнино.

Пробит е пътят Кардам-Рогозина-Спасово-Дуранкулак, с което е осигурена проходимост по междуселската мрежа, информираха още от Областната управа. Непроходима все  още е отсечката Крапец-Белгун, но има свързаност между селата.

Утре ще продължат  усилията за подобряване проходимостта на територията на община Крушари по посока на село Огняново, уточниха от Областната администрация.