Избраха Grill Master Chef на Албена
Избраха Grill Master Chef на Албена / КК Албена
8 отбора главни готвачи се състезаваха за престижната титла
8 отбора от главни готвачи от Албена се състезаваха за титлата Grill Master Chef Албена 2019 г. навръх професионалния си празник Престижното отличие отиде при отбор Манол Мишнов (ресторант „Ралица Супериор“), Ясен Иванов (ресторант „Ралица Акваклуб-Вита парк“) и Пенка Добрева (ресторант „Ком“). На второ място се класира отборът от хотелите „Боряна“, „Нона“ и „Грийн Форест“. Трети станаха представителите на бистро „Фламинго“ и ресторант „Монтголфие“ – „Маритим Хотел ПарадайсБлу“.
Избраха Grill Master Chef на Албена
КК Албена

Осемте отбора подготвиха изкушаващи барбекю специалитети, с които впечатлиха стотиците гости на комплекса. Именно гостите определиха крайните победители с гласуване. Наградата на победителите е комплект маркови ножове, статуетка и грамота, които да им напомнят за емоционалната вечер. Тя беше връчена от Атанаска Белякова – зам.директор Експлоатация в Албена АД.
Избраха Grill Master Chef на Албена
КК Албена

Grill Master Chef Albena се организира за втори път, след като миналата година също привлече голям интерес. Той е част от богатия културно-събитиен календар на ваканционно селище Албена, в който всяка събота е време за концерт, а всеки петък – за кино на тревата. Този петък ще бъде представен филмът „Проектът Флорида“ на режисьора Шон Бейкър. В събота различни музиканти и групи ще заведат публиката на „Пътуване във времето“ с вечните хитове на 60-те, 70-те, 80-те и 90-те години на миналия век.

Кулминация на културния календар на Албена е 24 август, когато ваканционното селище ще отбележи своя 50-годишен юбилей, а на сцената до хотел „Добруджа“ ще бъдат музикантите от Софийската държавна опера със спектакъла „Мамма Миа“.