Гласувайте по интернет за Мария Радева - добричлийка в щатски конкурс за красота!
Гласувайте по интернет за Мария Радева - добричлийка в щатски конкурс за красота! / netinfo

Добричлийка е сред 5-те най-красиви лица за конкурса "Image Model 2007" в Лас Вегас според гласуването по интернет на www.lvrj.com/poll до момента. Мария Радева е от Добрич и наскоро се е дипломирала в Лас Вегас.

Хора от цял свят гласуват по интернет на сайт www.lvrj.com/poll всеки петък вечер в 18 часа до понеделник сутрин в 10 часа българско време за своята любимка. Гласуващите участват в своеобразен сървайвър за красота, след като жури е отпределило финалистите. Гласуването по интернет е само по симпатия и е безплатно. Събралата най-малко гласове хубавица отпада всяка седмица.

При положително гласуване за Мария Радева тази седмица, българката има шанс да достигне финала на конкурса. Тогава финалистките ще участват в шоу. На него ще бъде определено коя да грабне титлата Имидж Модел 2007 в директен сблъсък.

Мария Радева е завършила с отличие университета в Лас Вегас. Работила е в туризма и в общината на града. В момента започва свой бизнес. Хубавата ни съгражданка е участвала в телевизионни предавания в САЩ. Канена е на приеми с благотворителна цел. Снимана е и на корицата на списание в Невада.

При гласуванията за Мария Радева на сайт www.lvrj.com/poll или за други лица от петък вечер до понеделник сутрин се зачита само един глас от компютър.

Гласувай за нашето момиче Мария на сайт www.lvrj.com/poll от 18 часа в петък до 10 часа в понеделник!