/ huffingtonpost.com
За първи път Ученическият съвет на Средно училище „Св. Св. Кирил и Методий“ организира бал на гимназистите - от ученици за ученици - под надслов „Любовта опиянява“. Събитието е тази вечер от 19.00 часа в ресторант „Албена“ на Висше училище по мениджмънт.

Автори на сценария и водещи на бала са Михаела Иванова от Х А клас и Синтия Назърова от Х Б клас. С участието на над 150 ученици от осми до дванадесети клас и техни учители, със забавни игри, музикални изненади, много танци и весело настроение ще бъде отбелязано най-вълнуващото чувство, вдъхновението и магията на живота - любовта.

От Средно училище „Св. Св. Кирил и Методий“ с почит и преклонение ще сведат глави пред живота, делото и примера на Апостола на българската свобода Васил Левски. По инициатива на Ученическия съвет и с подкрепата на педагогическия съветник Иво Сейреков на 19 февруари в специално изградения кът с лика на Апостола на входа на учебното заведение ще се поднасят цветя, а на екрана до него ще бъде представяна специално подготвена презентация и ще звучи стихотворението на Христо Ботев „Обесването на Васил Левски“.