ЕНЕРГО-ПРО издаде първите фактури с променен срок на плащане
ЕНЕРГО-ПРО издаде първите фактури с променен срок на плащане / netinfo

Електроснабдителната компания в Североизточна България предприе промяна в сроковете на плащане на сметките за ток на част от своите клиенти от август 2016 г., припомнят от дружеството. През месец май ЕНЕРГО-ПРО стартира информационна кампания за уведомяване на клиентите за промяната чрез съобщения на границата на имотите, на Интернет страницата и в денонощния телефонен център.

Сроковете, които досега бяха 10-то, 15-о или 25-о число, от август ще бъдат 1-во или 10-о число. Крайната дата за плащане 25-о число се запазва само при клиентите в малките населени места, които се обслужват от клоновете на Български пощи.

ЕНЕРГО-ПРО вече издаде първите фактури със срок за плащане 1-ви август. Клиентите на компанията могат да проверят дали техният срок се променя и коя е новата крайна дата за плащане на сметката за електроенергия на денонощната телефонна линия 0700 1 6161, на Интернет страницата www.energo-pro.bg, както и във всеки Център за обслужване на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО.

Компанията няма да прекъсва електрозахранването през месец август на клиентите с променена дата за плащане, които са забавили погасяването на задълженията си, за да имат време да реагират на промяната.