Екипът на Боливуд приключи снимките у нас с парти в Албена
Екипът на Боливуд приключи снимките у нас с парти в Албена / netinfo

Номинираният 15 пъти за наградата най-добър актьор на Боливуд Шах Рук Хан и екипът му приключиха снимките в България с грандиозно парти в Албена. Над 150 души се забавляваха до зори на ексклузивно частно парти в Ганвие Бийч Клуб, резервиран специално за партито, съобщи Марин Конов – мениджър продажби в курорта. Диджеят на клуба бе подготвил специална програма от най-актуалните индийски песни и световни хитове. Индийските гости изненадаха всички с желанието си да слушат български хип-хоп.

Най-новите български хип-хоп парчета накараха индийците да покажат майсторството си на дансинга. Самите Каджол и Шах Рук Хан показаха пред всички невероятните си танцовите умения, с които са известни от филмите.

Филмът Dilwale  - "Човекът с голямото сърце", който стана известен като най-бюджетния индийски филм до момента приключи своите снимки в България. Според данни на продуцентите бюджетът на лентата е бил 25 000 000 евро като десет процента от тях са изхарчени в България.

Продукцията обещава да е най-зрелищният индийски екшън правен до момента. Снимките у нас продължиха около 60 дни, като голяма част от тях преминаха в София и старата част на Банско. Най-атрактивните екшън кадри бяха заснети на нос Калиакра. Мащабната продукция засне атрактивни преследвания с автомобили, включващи скокове от скалите на носа и зрелищни катастрофи.