Албена отново ще домакинства турнирите по спортна табла
Албена отново ще домакинства турнирите по спортна табла / КК Албена
За втора поредна година Албена е част от националната верига по спортна табла за купата на Пломари. Турнето на таблоиграчите започва на 17 – ти май в София и по традиция ще приключи с грандиозен финал на 8 -ми септември, отново в столицата. В календара са включени турнири в Пловдив, Сандански, Плевен, Самоков и Албена.

Ваканционното селище ще приеме таблоиграчите от цялата страна на 24 – ти август. Феновете на една от най – популярните игри у дома и на плажа са избрали датата не случайно. Те са пожелали да празнуват 48-мия рожден ден на комплекса, както и да отбележат една година от рекорда, с който Албена и Пломари влязоха в Книгата на Световните рекорди на Гинес за най – много таблоиграчи на едно място в рамките на час. Резервации за настаняване за тазгодишния турнир могат да бъдат направени чрез сектор "Спорт" в Албена на имейл sport@albena.bg.

За настроението на всички присъстващи отново ще се грижи Димитър Туджаров - Шкумбата. Голямата награда ще бъде петдневна почивка за двама на база ол инклузив в Гърция през септември.