За доблест и заслуга, ст. комисар Калоян Калоянов получи високо отличие от МВР
За доблест и заслуга, ст. комисар Калоян Калоянов получи високо отличие от МВР
Директорът на ОД на МВР - Бургас беше награден на официална церемония в столицата в навечерието на 140-та годишнина на МВР

В навечерието на 140-ата годишнина от създаването на Министерството на вътрешните работи, директорът на Областна дирекция на полицията в Бургас - старши комисар Калоян Калоянов получи поредното признание за висок професионализъм и служба на закона.  
Той получи почетно отличие I степен за "Доблест и заслуга" по  време на официална церемония, която се състоя в тържествената зала на Централния военен клуб в столицата.


19% спад в престъпленията, не е заради рехавия туризъм


За постигнати трайни резултати, безукорно поведение, проявена инициативност и професионализъм при изпълнение на служебните си задължения и по случай професионалния празник на МВР, министърът на вътрешните работи Младен Маринов награди общо 25 служители на вътрешното ведомство.

Ст. комисар Калоянов: Сложно е, но имаме най-добрите полицаи

Той благодари на колегите си за готовността, постоянството и вярната служба и за отговорния избор да са част от МВР. 

На събитието присъстваха председателят на Народното събрание - Цвета Караянчева, министри от кабинета, посланици, аташета по вътрешните работи на страните членки на ЕС и на други държави партньори, бивши ръководни служители на министерството.